Voor wie op zoek is naar passende sierbestrating, heeft Vandersanden de oplossing! Oerdegelijke hardgebakken klinkers die jarenlang meegaan en jouw tuin of oprit een natuurlijke uitstraling geven.

twee vormbak sierbestrating klinkers bylandt

Kwaliteit voor lange tijd

Bestrating leggen of laten leggen, dat is niet iets wat je ieder jaar wil doen. Alleen al daarvoor zijn de Vandersanden klinkers een oplossing. Deze duurzame stenen houden hun kleur jaar in jaar uit en zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze worden met zorg gebakken en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, maar ook tegen strooizout, extreme vorst en vele andere invloeden van buitenaf. De bestrating krijgt zijn kenmerkende kleur door het gebruik van een uniek kleirecept. Iedere kleur kent een speciale mengverhouding van verschillende soorten hoogwaardige klei. Het resultaat is een breed assortiment sierbestrating in verschillende maten en kleuren.

houten vlonder border bylandt gebakken straatstenen

Kies je verkooppunt

Onze bestrating is door heel Nederland bij de SelectDealers te krijgen. Wanneer je voor een bezoek aan een van hen eerst wat tuininspiratie op doet, kun je op de locatie zelf gemakkelijker kiezen. In de showroom van onze SelectDealers kun je de bestrating ook op je gemak nog eens bekijken.   

zitje aan huis op bylandt bestrating