Nieuwe bestrating voor de tuin? Start je zoektocht bij Vandersanden. Onze klinkers zijn een 100% natuurproduct en zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit. De klinkers zijn oersterk, worden na verloop van tijd alleen maar mooier en zorgen voor een authentieke sfeer. Maak van je tuin ook een gezellige en sfeervolle plek met de tuinbestrating van Vandersanden!

zwembad lavendel natuursteen tegels en bestrating tuin van bylandt

Voel de natuur

Onze klinkers zijn gemaakt van Nederlandse rivierklei en worden bij hoge temperaturen gebakken. Door gebruik te maken van verschillende hoogwaardige kleimengsels krijgen de klinkers hun diepe kleur. Vandersanden biedt je een ruime keuze in sierbestrating voor de tuin. Van gebakken strengpers klinkers tot vormbak klinkers, van blauw en rode klinkers tot bruine en zwarte. Benieuwd hoe dat er in jouw tuin uit gaat zien? Met onze tuininspiratie doe je vast zeer goede ideeën op.

tuinpad van bylandt gebakken bestrating voor de tuin met borders

Vind je dealer

Vandersanden verspreidt zijn sierbestrating voor tuinen en opritten via SelectDealers. Zorgvuldig gekozen verkooppunten waar jij de bestrating voor je tuin op je gemak kunt bekijken en kopen. Vragen of behoefte aan deskundig advies? Onze SelectDealers vertellen je graag meer. 

bruine bylandt bestrating tuin schetsje pad voordeur