Gebakken klinkers van de allerbeste kwaliteit? Dat zijn de klinkers van Vandersanden. De klinkers zijn puur natuur en zorgen voor een authentieke uitstraling. Door gebruik te maken van Nederlandse rivierklei blijven vaarwegen op veilige diepte en zorgen we voor nieuwe natuur.

rode laarzen met tulpen op rode bylandt bestrating

Duurzame gebakken klinkers

Vandersanden klinkers zijn degelijk en oersterk. De klei voor onze gebakken klinkers wordt voornamelijk lokaal gewonnen in de uiterwaarden van Nederlandse rivieren. Na een mengproces dat per kleur verschilt, wordt de vorm van de steen bepaalt en de klei gedroogd en gebakken. Het resultaat zijn hardgebakken klinkers die oersterk zijn, een lange levensduur kennen en die bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Onze gebakken klinkers worden na verloop van tijd alleen maar mooier en passen perfect bij het natuurlijk groen in je tuin.

gebakken klinkers van bylandt voor in tuin

Gebakken en eventueel nog getrommeld

Er zijn twee soorten gebakken klinkers verkrijgbaar bij Vandersanden: strengpers klinkers en vormbak klinkers. De strengpers klinkers worden na het bakken getrommeld waardoor ze hun authentieke uiterlijk verkrijgen. De vormbak klinkers hebben van zichzelf al een heel natuurlijke uitstraling en hoeven niet getrommeld te worden. Welke type klinker je ook kiest, ze zijn een prachtige aanvulling en een echte sfeermaker in je tuin.

Kwaliteit en deskundig advies

Hardgebakken klinkers van Vandersanden voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen. De klinkers worden door een zorgvuldig gekozen groep dealers verkocht. Benieuwd waar jij op je gemak de verschillende klinkers kunt bekijken? Zoek dan nu direct een SelectDealer bij jou in de buurt!

gebakken bylandt klinkers in tuin