Sierbestrating is in verschillende formaten te krijgen. Bij Vandersanden kun je niet alleen terecht voor klinkers; wij leveren ook dikformaat, keiformaat en waalformaat sierbestrating. Stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit en onderling zeer goed te combineren. De gebakken waaltjes zijn er zowel in strengpers uitvoering, als in vormbak uitvoering en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

drie kleuren klinkers van bylandtjpg

Hoe bak jij ze het liefst?

Vandersanden waaltjes zijn er in een tweetal uitvoeringen. Het verschil tussen beiden ontstaat door de manier waarop ze gevormd en gebakken worden. Strengpers waaltjes hebben een wat verweerde look, doordat ze nadat ze uit de oven komen getrommeld worden. Vormbak waaltjes daarentegen hebben een wat strakkere, maar natuurlijke uitstraling. Het is aan jou welke uitvoering je het mooist vindt. Om wat inspiratie op te doen kun je onze voorbeeldtuinen bekijken. Vandersanden waaltjes worden al vele jaren in tuinen gebruikt en geroemd om hun hoogwaardige kwaliteit.

bylandt sierbestrating bij groene hagen

Verkoop en presentatie

Het kopen van onze waaltjes kan in heel Nederland. Vandersanden kent een netwerk van SelectDealers waar je showtuinen kunt bekijken en waaltjes kunt kopen. Naast een breed aanbod aan sierbestrating bieden deze SelectDealers ook graag deskundig advies. Stel vrijblijvend al je vragen over de waaltjes voordat je ze gaat kopen. Zo komt je nooit voor verrassingen te staan!   

twee meisjes spelen in tuin op bylandt gebakken bestrating

Uw eigen droomtuin

Met onze gebakken waaltjes maak je van je tuin een prachtige plek om tot rust te komen. Tekenjetuin® helpt je alvast met het ontwerp. Eerst nog wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze schitterende voorbeeldtuinen waarbij we zowel gebakken waaltjes, als keiformaten en dikformaten hebben gebruikt.

blokverband oprit in tuinschets bylandt