klinkers tuin terras


Ben je nu wel eens uitgekeken op die betontegels die al jarenlang in je voor- of achtertuin liggen? Gemakkelijk te onderhouden en goedkoop was het misschien wel. Maar wist je dat een tuinterras met gebakken klinkers nagenoeg geen onderhoud vraagt? En de hogere aanschafprijs verdien je gemakkelijk terug. De klinkers gaan namelijk een mensenleven mee en daarnaast hebben ze altijd een hoge restwaarde. 

Gebakken klinkers zien er ook nog eens veel chiquer en sfeervoller uit dan dat monotone grijs of die andere snel vaal wordende betonkleuren. Een sfeervolle tuin om van te genieten is onbetaalbaar. Bij onze SelectDealers kun je zelf zien hoe mooi je tuin met de klinkers van Vandersanden wordt.

Romantische klinkers in tuin

Onderhoudsvriendelijke klinkers in je tuin

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt uit ons assortiment klinkers en deze  door jezelf of een vakman zijn gelegd, kan het genieten beginnen. Het onderhoud is namelijk een fluitje van een cent. Met af en toe wat water en schrobben haal je de viezigheid op de klinkers zo weg. In de loop der jaren zullen de tuinklinkers alleen maar meer karakter krijgen en nog meer een eenheid vormen met de beplanting in de tuin.

rood bruinen klinkers tuin

Tuinideeën met klinkers

Wil je meer weten over de mogelijkheden van gebakken klinkers in je tuin zoals de kleuropties en de legwijzen, dan ben je op onze website helemaal aan het juiste adres.