muurblokken bylandt


In een tuin kun je met muurblokken werken om spanning en overzicht te creëren. Misschien denk je dat een kleine tuin niet te vol mag staan, maar juist door het aanbrengen van een lijnenpatroon kan een tuin opgeruimd en groter lijken. Een mooie manier om orde en strakke lijnen in je tuin te krijgen is door gestapelde muurblokken te gebruiken.

Mogelijkheden met muurblokken

Met muurblokken kun je bloembakken, borders en vijverranden maken. Maar met muurblokken kun je natuurlijk ook gewoon muurtjes maken. Bijvoorbeeld rond de afvalcontainers zodat deze niet langer in het zicht staan. Ook is het mogelijk om een duidelijker afscheiding te maken rondom het terras met behulp van de muurblokken. Of wat dacht je van een stevige zandbak voor de kinderen om in te spelen?

muurblokken van Vandersanden

Ruimte creëren met muurblokken

Zowel een kleine als een grote tuin zal baat hebben bij een weldoordacht ontwerp. Met de muurblokken van Vandersanden kun je een kleine tuin groter laten lijken door muurblokken tot verschillende hoogtes te stapelen. Een grote tuin kan geordend en opgeruimd ogen door de aanleg van strakke lijnen en het opdelen van de tuin met onze muurblokken.

gebakken muurblokken van Vandersanden

De gebakken muurblokken van Vandersanden zijn van klei gemaakt, zijn kleurecht en hebben een zeer lange levensduur. De muurblokken zijn met behulp van een goed ontwerp een echte aanwinst voor elke tuin.