pad van oude waaltjes


Je kunt je tuinpad aanleggen met oude waaltjes. Vandersanden verkoopt waaltjes met het beste van twee werelden. Onze “oude” waaltjes zijn nieuw gebakken en enorm maatvast wat het leggen vereenvoudigt. Tegelijkertijd zien ze er door het trommelen uit alsof ze al jaren in je nieuw gelegde straatje liggen. Je kunt bij ons dus je zo geliefde oude waaltjes kopen en deze tot een prachtig en nostalgisch tuinpad of terras  verwerken.

Oude of getrommelde waaltjes

De waaltjes van Vandersanden hebben de oude looks, omdat ze na het bakken getrommeld worden. Onze strengpers waaltjes krijgen op deze manier de verweerde uitstraling en het nostalgische warme karakter. We verkopen ook waaltjes die middels het vormbak procedé zijn gemaakt. Deze waaltjes zien er van zichzelf al erg nostalgisch uit en passen daardoor naadloos in jouw tuin.

viooltjes in tuin met oude waaltjes

Waaltjes in het juiste legverband

Met onze rekentool kun je heel handig uitrekenen hoeveel waaltjes je nodig hebt. Waar je met oude waaltjes nogal moet passen en meten is het voordeel van onze nieuwe en A-kwaliteit waaltjes dat je terras precies die vorm en het verband krijgt zoals je dit voor ogen had. Voor de mogelijkheden met waaltjes kun je misschien al wat inspiratie opdoen bij de legverbanden

legverband oude waaltjes