Schitterende sierbestrating waardoor je de natuur aan je voeten voelt. Bestrating die zijn kleur behoudt, die oersterk is en die weinig tot geen onderhoud vergt? Welkom bij Vandersanden! Onze gebakken sierbestrating geeft jouw tuin een exclusief karakter en zorgt voor een gevoel van warmte en comfort. Het maakt de tuin een ideale plek om te genieten.

drie losse klinkers van bylandtjpg

Vakmanschap

Vandersanden is de oudste straatsteenfabrikant van Nederland. Al meer dan 100 jaar houden we ons bezig met tuinen en sierbestrating. En dat merk je! Onze klinkers zijn van een topkwaliteit waar je jarenlang van geniet. De tot steen gebakken klei zorgt voor een onderhoudsvrije, maar authentieke tuin in de stijl die je zelf bepaalt. Dankzij een variëteit aan kleuren en afmetingen in sierbestrating is er van alles mogelijk. Onze voorbeeldtuinen geven alvast een impressie.

Gebakken straatstenen in pad bij gras

Bezoek onze showtuinen

Het complete assortiment sierbestrating is groot. Bekijk ons aanbod online, maar ook bij onze SelectDealers wordt ons brede assortiment sierbestrating gepresenteerd. Kom je snel een keer langs?

bylandt straatbakstenen in terras met meubilair