Een eenvoudige manier om je tuin diepte en een luxe uitstraling te geven is door hoogteverschillen aan te brengen. Dit gaat perfect met gebakken stapelblokken.

Kenmerkende stapelblokken

Bij Vandersanden bakken wij niet alleen klinkers voor bestrating, maar ook stapelblokken. Deze stapelblokken zullen bij het betreden van de tuin meteen in het oog springen. De stapelblokken van Vandersanden zijn een puur natuurlijk kleiproduct en kenmerken zich door hun maatvastheid, kleurechtheid en de zeer lange levensduur. Ook zijn de gebakken stapelblokken makkelijk te verwerken met kit of specie en bovenal eenvoudig te onderhouden. Ze verkleuren niet zodat je muurtjes ook in lengte van jaren mooi blijven!

Gebakken stapelblokken Vandersanden

Borders en randen stapelen

Je kunt de stapelblokken bijvoorbeeld toepassen voor borders of plantenbakken. Ook kun je met de blokken perfect een strakke en hoogwaardige verhoogde vijver maken. Kortom, voor elke verhoging in de tuin zijn de stapelblokken een ideale oplossing. Het zal de aanblik van je tuin zeker verfraaien. Bij onze SelectDealers kun je inspiratie opdoen.

Gebakken stapelblok van Vandersanden