straatklinkers kopen


Als je een keuze wenst te maken voor de beste straatklinkers dan hoef je niet verder te gaan met zoeken. De gebakken straatklinkers van Vandersanden zijn kwalitatief van het hoogste niveau en zijn in alle opzichten duurzaam; van productie tot levensduur.

Kwalitatief de beste straatklinkers

Als je overweegt uw straatklinkers bij Vandersanden te kopen dan is het belangrijk te weten dat de gebakken straatklinkers van ons worden gebakken op de hoogst mogelijke temperaturen om zo de hardheid van de straatklinkers te optimaliseren. Het kopen van straatklinkers met een dergelijke hardheid betekent dat ze decennia lang bestand blijven tegen de meest extreme weersinvloeden. Onze straatklinkers gaan dan ook generaties lang mee en worden alleen maar mooier.

straatklinkers in romantische tuin

Duurzaamheid verzekerd

Het kopen van straatklinkers bij Vandersanden betekent niet alleen mooie tuinbestrating tot in de eeuwigheid, maar draagt ook bij aan een duurzame wereld. Wij zijn als enige baksteenfabrikant gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder en creëren nieuwe natuur in onze eigen achtertuin.

verschillende straatklinkers te koop bij Vandersanden

De vakkrachten van Vandersanden

Ben je al overtuigd dat jij de straatklinkers van Vandersanden met een gerust hart kunt kopen of wil je graag wat meer informatie over het uitgebreide assortiment straatklinkers dat wij verkopen? Bekijk onze voorbeeldtuinen of bezoek jouw Vandersanden dealer.