Ben je op zoek naar duurzame tuinbestrating met een warme uitstraling? Vandersanden tuinbestrating is 100% natuurlijk en kent diepe kleuren. Door het gebruik van natuurlijke klei zonder kunstmatige toevoegingen krijgen de klinkers een warme en authentieke kleur. In de loop der jaren wordt de kleur zelfs alleen maar mooier. Een keuze voor onze tuinbestrating is er daarom een voor jarenlang plezier.

gebakken tuinbestrating in blokverband bylandt

Hoogwaardig bestratingsmateriaal

Vandersanden is een eeuwenoude straatbaksteenfabrikant. We zijn er in de loop der jaren in geslaagd een hoogwaardig kwaliteitsproduct neer te zetten. Duurzaam gewonnen kleisoorten worden door middel van mengen, drogen en bakken omgetoverd tot oersterke tuinbestrating. Tuinbestrating die je tuin extra sfeer geeft, die goed combineert met het natuurlijk groen dat aanwezig is en die weinig onderhoud vergt. Bovendien voldoet al onze tuinbestrating aan hoge kwaliteitseisen. Vandersanden is als enige straatsteenfabrikant in het bezit van het MVO Prestatieladder certificaat en is ISO 9001 & 14001 gecertificeerd.    

rood bruine bylandt tuinbestrating bij vijver vlonder

Maak ideeën waar

Om alvast te zien wat je met onze tuinbestrating kunt bereiken, adviseren we je onze voorbeeldtuinen bekijken. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan een van onze SelectDealers. Zij kunnen je alles vertellen over onze tuinbestrating en beschikken over fraaie showtuinen. Waar mogen we jou verwelkomen?

zwarte bylandt tuinbestrating met uitzicht