tuinborders bylandt


Een mooie tuin begint met een plan. Misschien heb je wel bedacht dat er wat hoogte op verschillende plekken mag komen, bijvoorbeeld met tuinborders. Een goed idee, want zo maak je je tuin spannender en levendiger. Een eenvoudige manier om verhoogde tuinborders te creëren is door stapelblokken te gebruiken. Je kunt ze lijmen of metselen en ze hebben een prettige maatvoering zodat je meters kunt maken. Vergeet niet dat je na de aanleg veel gemak hebt met het onderhouden van de tuin. Immers fijn op hoogte!

tuinborder gebakken stapelblokken

Gestapelde tuinborders

Vandersanden heeft een uniek soort stapelblok in het assortiment: het gebakken stapelblok. Deze blokken hebben dezelfde uitmuntende eigenschappen als gebakken klinkers. Ze zijn kleurvast, kleurecht, gemakkelijk in onderhoud en hebben een extreem lange levensduur.

stapelblokken van Vandersanden voor tuinborders

Natuurlijke verhoogde tuinborders

De gebakken stapelblokken van Vandersanden zijn gemaakt van de hernieuwbare grondstof klei. Uiterst duurzaam dus. Je tuinborders zullen daardoor bijdragen aan de natuurlijke uitstraling. En ze zorgen voor de typische sjieke en nostalgische sfeer, zoals geen enkel ander product dat kan.