vijverranden bylandt


Je wilt dus een vijver in de tuin. Maar hoe krijg je die strakke verhoogde vijver? Al eens aan gebakken stapelblokken gedacht? Een uniek product van Vandersanden waarmee je eenvoudig je verhoogde vijverrand maakt. Met behulp van onze stapelblokken kun je kleine of grote vijvers aanleggen. Een muurtje van stapelblokken rond de vijver zal het geheel een chique en luxe aanblik geven.

voorbeeld vijverrand stapelblok

Mooie strakke vijverranden

Maak de vijverranden met de Blocco Bordano gebakken stapelblokken van Vandersanden. Deze blokken zullen je vijverranden een natuurlijke en chique uitstraling geven. Net als onze gebakken stenen zijn deze stapelblokken gemaakt van de natuurlijke grondstof klei en worden ze gekenmerkt door hun kleurechtheid en maatvastheid. Je krijgt zo een strakke vijverrand en bovendien behoudt het stapelblok altijd zijn kleur. Vale en fletse borders van beton zijn verleden tijd!

Het is bij het plannen van de vijver verstandig om eerst eens uit te teken waar en hoe je de vijverranden wilt plaatsen. Daarom geven we je de afmetingen en het aantal stapelblokken per m2. De stapelblokken leveren we in de kleur zwart.

vijverrand gebakken stenen van Vandersanden

Afmetingen van de stapelblokken voor de vijverranden

Afmetingen: ca. 290 x 100 x 100 mm.

Er gaan 34 blokken in 1 m2.

Gebakken stapelblokken voor fraaie vijverranden zijn verkrijgbaar bij onze SelectDealers. Laat je inspireren!