Informatie

Vandersanden-Terra-Riva-Antica-0664-banner

Vandersanden geeft je ontzettend veel informatie over gebakken sierbestrating. Zo kun je snel gaan genieten van je tuin! Heerlijk toch? 

 
Wil jij sierbestrating die alleen maar mooier wordt? Die oersterk is en een authentieke sfeer brengt? Kies dan voor de gebakken sierbestrating van Vandersanden. 100% natuur, 100% kleurecht. Voel ook de natuur aan je voeten!

Lees meer...

 
Wil je weten hoeveel gebakken klinkers of straatstenen je per m2 nodig hebt? En hoeveel pallets zijn dit eigenlijk? Gebruik de rekentool van Vandersanden en maak de voorbereiding van jouw tuinaanleg eenvoudig.

Lees meer...

De prettige maatvoering van sierbestrating creëert enorm veel mogelijkheden voor je tuinontwerp. Je kunt kiezen uit een veelvoud aan legverbanden.

Lees meer...

 
Van tuinidee tot tuinaanleg. Hoe ga je de Vandersanden bestrating aanleggen? Bestraten is een vak. Maar ben je handig, dan kun je zelf ook zeker uit de voeten.

Lees meer...

 
Voor een mooi tuinontwerp houd je vast aan een aantal stelregels. Vandersanden somt ze voor je op. 

Lees meer...

 
Niets is fijner dan tuinbestrating waar je weinig omkijken naar hebt. De gebakken klinkers van Vandersanden zijn oersterk en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor je oprit, tuinpad of terras!

Lees meer...