Wil jij sierbestrating die alleen maar mooier wordt? Die oersterk is en een authentieke sfeer brengt? Kies dan voor de gebakken sierbestrating van Vandersanden. 100% natuur, 100% kleurecht. Voel ook de natuur aan je voeten!

Sierbestrating van topkwaliteit

De gebakken klinkers van Vandersanden zijn kwalitatief hoogwaardig en een 100% natuurproduct. Van Nederlandse rivierklei gemaakt en bij zeer hoge temperaturen gebakken. De klinkers zijn oersterk en gaan met gemak 125 jaar mee. Extreme vorst, belasting, strooizout of chemicaliën? Geen probleem!

Warme zon op de sierbestrating van Vandersanden

Geniet van de authentieke sfeer

Het mooiste aan gebakken sierbestrating is de warme en authentieke uitstraling. Onze klinkers creëren een gezellige, luxe en vertrouwde sfeer in je tuin. Ongeacht de stijl die je kiest! Klinkers zijn puur natuur, dus perfect bij het natuurlijke groen in je tuin. Gebakken sierbestrating is ook mooi in combinatie met natuursteen of keramische tegels.

terras-met-plantenpot-en-stoel

Echt van kleur

Logisch. Je wilt niet na een aantal jaren de sierbestrating weer gaan vervangen. Omdat deze flets en lelijk is geworden. Met de sierbestrating van Vandersanden zit je dan juist gebakken... De diepe en natuurlijke kleur verdwijnt nooit, dat is de klei. Door weer en wind worden de klinkers alleen maar mooier en authentieker! 

Gebakken-straatstenen-in-pad-bij-gras

Jouw voordelen met Vandersanden sierbestrating

  • Warme en luxe uitstraling
  • Topkwaliteit klinkers, oersterk
  • Waardevast en kleurecht
  • Nauwelijks onderhoud
  • Veel kleuren en verbanden