Prachtige sierbestrating van 100% natuurlijke producten? Vandersanden gebakken sierbestrating is oersterk, authentiek en wordt na verloop van tijd alleen maar mooier. Wanneer gekozen wordt voor deze vorm van tuinbestrating in combinatie met natuursteen of diverse soorten groen, geniet je jarenlang van een prachtig resultaat.

bylandt sierbestrating voortuin natuursteen tegels

Kwaliteit uit de natuur

De tuin is een verlengstuk van je huis. Een plek waar je heerlijk wilt genieten en lekker kunt zitten. Kies daarom voor natuurlijke sierbestrating van Vandersanden. Onze klinkers worden gewonnen uit Nederlandse rivierklei, zijn duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld natuursteen. Ze vormen één geheel met het aanwezige groen in de tuin en zijn daarnaast ook kleurecht en sfeer verhogend. Een tuin met natuursteen en Vandersanden sierbestrating is een perfecte keus voor je tuin!

terra met natuursteen tegels bylandt sierbestrating

Aan de slag met klinkers en natuursteen

Bent je enthousiast geworden? Ga dan lekker aan de slag. De klinkers van Vandersanden zijn handzaam, licht van gewicht en vullen een tuin met natuursteen perfect aan.