Een luchtfoto van de fabriek in Tolkamer


In veel Nederlandse tuinen, straten en pleinen vind je de sierbestrating van Vandersanden. Dat is logisch, want we zijn al meer dan 90 jaar bezeten van baksteen.

Het mooiste maken we samen

Vandersanden is in ruim 90 jaar uitgegroeid tot het grootste baksteenproducerende familiebedrijf in Europa. Respect is al sinds jaar en dag het basisprincipe van onze organisatie. Het legt het fundament voor alles wat wij als Vandersanden realiseren en ambiëren. Succes betekent de mooiste dingen tot stand te laten komen door samen te werken. 

Het is onze overtuiging - en ervaring - dat alleen samenwerking tot het hoogst haalbare leidt. Dat gaat verder dan simpelweg leveren wat gevraagd is. Het is de manier van samenwerken die het verschil maakt. Logisch dus ook dat onze klanten de belangrijkste inspiratiebron voor innovatie zijn.

Wij zijn op de wereld om deze steeds een beetje mooier te maken. Niet alleen door onze prachtige geveloplossingen en straatstenen, maar zeker ook door onze impact op het milieu steeds verder te verkleinen. Daarom lopen we voorop in het reduceren van energie en het hergebruik van materialen. We nemen deel of starten initiatieven waar mens én milieu van profiteren. Uit overtuiging. Uit respect. Het mooiste maken we samen.

Ook gevelstenen, baksteenstrips en isolerende gevelsystemen

Bent u naast gebakken sierbestrating op zoek naar mooie gevelbakstenen of andere geveloplossingen? Met ruim 140 kleuren in alle mogelijke formaten kan elke gewenste gevel gecreëerd worden.